Over

 

Welkom bij Atelier Rosan!

Leuk dat je langskomt! Kijk rustig rond. Deze blog is een verzameling van creatieve hersenspinsels die vanuit mijn hoofd naar mijn breinaalden zijn gekropen. Ik probeer graag nieuwe dingen uit en doe vaak beroep op mijn inmiddels toch wel flinke bibliotheek aan breiboeken. Naast breien hou ik ook van haken, vooral dan het tunisch haken. Recent zette ik mijn eerste stapjes in de wereld van het naaien met de naaimachine. Deze dingen hebben mij geholpen om de rust in mijn leven weer terug te vinden.

Via de categoriën in de rechterbalk kan je makkelijk navigeren tussen deze verschillende onderwerpen.

Ik vind het heel leuk als je de moeite neemt om een reactie te plaatsen. Wanneer je iets wil vragen, kan je dat beter via e-mail doen. Dan kan ik je in elk geval gepast antwoorden.

Zie je een werkje dat je wel eens zelf zou willen proberen, aarzel dan niet om hulp te vragen. Ben je niet zo’n creatieveling, maar zou je graag wel zo’n werkje willen, dan mag je altijd vragen of ik het voor je kan maken.

Ben je benieuwd wat mijn creatieve avonturen nog zullen brengen? Volg dan mijn Facebookpagina Atelier Rosan om op de hoogte te blijven van nieuwe posts.

Ik hoop dat deze blog een inspiratiebron mag zijn voor velen.

Let’s make time to make stuff!

An

P.S. Wil je meer weten over de unieke, persoonlijke manier waarop deze blog tot stand is gekomen? Lees dan het stukje WIE BEN IK ?.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s